Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Saturday, May 23, 2009

Hari ini dalam sejarah.


Macam2 berlaku in past few weeks.

Suka, duka, semua nya ada.

.

Hari ini, dalam sejarah.

Nak bercerita tentang baby saya.

Belum, saya belum lagi melahirkan.

Tapi saya ada baby, laptop saya adalah baby saya.

.

Hari ini,dalam sejarah.

Dalam pukul 4++ pagi,baby saya accident.

Saya yang tengah mamai tersadung wire baby yang berjela.

Dan mengakibatkan baby saya jatuh buat pertama kalinya.

Menitis air mata saya.

.

Hari ini,dalam sejarah.

Kenapa la saya cuai sangat ni.

Alhamdulillah baby masih bernyawa.

Cuma tidak sihat.

Adapter baby tak detect.

Means, baby tak boleh dicharge.

Cemana nak guna kalau tak boleh charge?

Bateri baby hanya boleh cope 3 jam sahaja.

.

Nampaknya, saya kena hantar baby ke klinik buat kali kedua dalam masa tak sampai setahun.

Hari tu baby pengsan tanpa sebab.

Baby,get well soon please!!

Sorry ye sebab saye kamu tak sihat.

Aish~

.

Gambar baby ni saya amik dari post dulu2.

.

p/s: tulis entry sambil dengar shahinderawan nyanyi kt tv3. mendayu2.huhu..

6 comments:

haja said...

ingat pesanan saya pagi tadi. hantar dia ke klinik dengan segera. kamu jangan lupa tau.. nanti susah kita nak menghabiskan masa bersama dalam dunia cyber.

oh ye...saya baru ganti tidur saya. hakikatnya, semalam saya tak lelap mata 24 jam. tak tau kenapa. mungkin sebab tu saya jujur gila semalam. otak dah tak brape nak center ni semua sakit punye cerite.

Cik Qemm said...

haja,
kena hantar klinik di jalan dato' keramat.kasi masuk wad.jadinya minggu depan baru boleh.

sementara waktu,baby fikri bersama saya :D

rahasia jujur kamu selamat bersama saya.jgn risau.hehehe

Sn "Yen" niXim said...

aduss...
nyaris2 ttpu sma entry ne..
pe2 pown ..
hrap baby cpt sembuh yep..
mjur baby yen xcpt meragam..

hiks..

Cik Qemm said...

yen,

eiks nape hampir tertipu plak.anyway time kaseh :D

btw yen,nama kamu sama dge nickname pumpkin saya :D

apple sold out said...

baby sy pun dh lame dead.
blum hantar ke clinic lg.
tunggu la dpt loan nnt.
hehe..

Cik Qemm said...

apple,

hmm..ni ade warranty lagi.so better g anta clinic panel.kalau tak byk la kua duit nye.huhu