Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Sunday, May 24, 2009

Betik & ikan keli.



Kedua-dua nya saya suka.

Kalau tahun lepas orang2 di utara digemparkan dengan betik berbaja najis babi.

Sekarang pula pengusaha terbongkar rahsia pengusaha ikan keli .


Diambil dari artikel Kosmo.

.


Isk, kisah betik tahun lepas buat saya 'puasa' betik lebih setengah tahun.

Ikan keli pulak?

Aiyoyo.. Kembang tekak.

Tak patut la diorang buat macam ni.

Siap buat statement tak jual kat Perak, jadinya orang2 Perak selamat la ek?


Tetiba teringat pulak Pecal Lele, menjilat jari kalau makan.

Nampaknya lepas ni makan pecal ayam saja la.

Mama kata, kita bela sendiri la ikan keli.

Itu mama yang kata ya, bukan saya!
.

Ikan keli oh ikan keli..



3 comments:

haja said...

saya dan cik santi dah start boikot lele..
mk pecal ayam je skrg..

Si®_®oLL™ said...

klo btik leh la tahan ziget..ne klo keli yg mkn njis babi pastu bela dlm sngkar njis cnpem la hram...lkat kt kulit die...ptut la beso smcm jek...tips,klo yg besa sgt tu org kte yg bg mkn bkn2 la tu...so mkn la yg kcik(bkn ank ikn keli)...

Cik Qemm said...

haja,
saye nak join jugak.eyy tanak la,geli.huhu..

kena interview ibu mane die beli lele..

sir roll,
tula pasal,ape la diorg wt cmni.sian kt kite.

erm kena diet keli la cmm ni.
:(