Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Wednesday, July 15, 2015

WNAPregnancy : EDD around the corner

Lilypie Pregnancy tickers

36 minggu, 3 hari.

Lusa Hari Raya Aidilfitri, insyaAllah. Alhamdulillah qemmal diberi kesempatan berpuasa hampir penuh kali ni walaupun tengah sarat (kalau hari ni & esok berjaya, maka penuh lah puasa tahun ni). Tapi kalau tengok fizikal tak nampak sarat sangat pun. People even think that my due date is still far far away. Haha.

To date, kesihatan alhamdulillah ok. Kecuali HB yang tak mencapai KPI. Tapi qemmal malas nak amik pusing sangat sebab symptom nak pitam ke, pening ke tak ada walaupun HB low. Cuma kadang kadang penat which qemmal rasa setiap ibu mengandung sure penat bawak perut kan.

Anyway, due date qemmal tak sampai sebulan je lagi. Dan nurse ada bagi tahu, sekarang ni pun baby dah matang & anytime boleh pop out. It just that qemmal harap baby keluar lepas raya la ye, kasi umi makan sedap sedap time raya ni. Hehe.

Ok lah, Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri. Cepat betul ramadhan berlalu, kan?

6 comments:

~BEE~ said...

Assalamualaikum Qemmal...tahniah...semoga semuanya dpermudahkan...akak tumpang gembira...

Aziati Zolman said...

tahniah kak Qemmal...in Shaa Allah...semuanya baik2 belaka

Cik Qemm said...

Kak Bee,

Wslm, alhamdulillah.. terima kasih kak atas doa tu..
Counting days nk jumpa orang baru ni insyaAllah..

Aziati,
terima kasih yang. insyaAllah semoga dipermudahkan.

Hami Asraff said...

Salam Qemmal.

Macam mana tetiba boleh masuk blog Qemmal. Banyak dah berubah. Rindu zaman blogging dulu kala.

Cik Qemm said...

Wslm Hami,

Thanks sudi melawat :)
Blog ni pun update jarang2 je.. Hehe

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)