Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Friday, March 18, 2011

Muka macam artis :)

Ini nama nya orang tak ada kerja. Tengok kawan qemmal main-main dengan gambar wife dia dan tampal di mukabuku, dengan tak sengaja qemmal terklik ke permainan itu :P

Kita kena upload gambar kita, kemudian nanti website tu akan scan, buat face recognition dan match kan dengan gambar dalam database diorang.

Setiap kali kita upload, result akan keluar beberapa artis dari seluruh dunia kot.

1st attempt qemmal, dapat artis dari mana-mana ntah, tapi out of them ada artis Malaysia which is Siti Nurhaliza! Err.. ni yang nak tunjuk kat mama ni since mama memang minat gila kot kat Datin ni.



Then qemmal upload another photo, kalau yang first photo banyak gambar artis asian yang keluar, this time artis barat pulak. Ada jugak terselit artis malaysia,.. kat situ tulis Nora Danish, but then gambar nye still Datin Siti..

Err..



Qemmal upload lagi satu photo, last la ni. Nak tengok kot-kot dapat orang yang sama lagi? :P

But this time yang keluar adalah muka-muka artis dari Jepun atau Korea atau China. Kenapa atau? Sebab sorang pun qemmal tak kenal dan malas nak google sorang2.

Ranking first nya adalah minah ni.. dari Jepun -> from Wiki.
Ueto Aya?


So kalau agak2 bosan korang upload la pulak gambar korang :)


Till then..


Love, Qemmal.

4 comments:

rzd said...

macam mane nk main game tu? hehehe...(teringin jgk kn)..

Cik Qemm said...

awk, tekan link kt bawah video tu, nanti die redirect trus ke web nye :)

Anonymous said...

dato' siti la

Cik Qemm said...

err ok. It's Dato' Siti. Sorry.