Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Monday, March 14, 2011

Bukan anak tunggal lagi!

Err tak tau nak bagi tajuk entri jadi tibai saja lah!

Patut nya entri lain post dulu, sebab dah beratur lama tapi nak share yang ini dulu!
Excited punya pasal dah ada kawan-kawan kat rumah :)

1st,
Adik dah balik Jumaat lepas. Jadi ada roomate untuk minggu ini.
Tak tido sorang-sorang lagi untuk seminggu yeay!


2nd,
Amir pun dah balik dari PLKN Kuching. Touched down KL late evening tadi.
Wow penampilannya berubah. Haha I like!
Rambut pendek dan kehitaman LOL.


Kasi gambar closed up sikit. Pakai baju PLKN lagi tu. Tak mo tukar baju untuk dinner :P
Rasenye ni first and last la tgk die pakai uniform ni.
Takkan nk pakai lagi pasni, so not him :P


Anyway, qemmal ada restoran nak recommend kat korang.
Fiske Steak House, Medan Selera AU2, Keramat.
Alamat penuh nya ada kat sign board kat bawah ni.
Siap ada nombor telefon.


Tadi lepas fetch amir kat Wangsa Maju, abah bawak dinner kat sini.
Selalu lalu je, sebab jalan nak pegy office pun. Tapi siang tutup.
Kalau tak silap bukak pukul 6pm - 12am.
Isnin tutup ya kawan-kawan. :)

So tadi qemmal order Spaghetti Beef Bolognese, RM6.90, share dgn adik.
Bagi qemmal banyak gak la portion die, memang tak menyesal kongsi,
kalau tak takley bangun :P


Mama dengan Special Grilled Chicken Chop, RM14.00.
Kat bawah ayam tu ada spaghetti some more :P


Amir with his meal, Special Grilled Lamb Chop, RM15.00.
Sama macam mama punya, cuma ini kambing.
Sedap jugak :)


Adik with our spaghetti and Choc Oreo Blended, RM 4.90.


Err abah order Chicken Chop biasa, RM10.00.
(tiada dalam gambar)
Time ni abah tengah dengar Amir bercerita experience kat PLKN.


OK now nak tepek gambar tiga beradik. Perhatikan siapa paling cerah.
yabedabedu :P


And yang best nye kitorang dapat souvenirs dari Kuching :)
Tak sangka adik ku ingat kitorang kat semenanjung ni masa die jalan-jalan kat sane.
Habis duit elaun die beli souvenir untuk kitorg :)

Qemmal & adik dapat shirt sama pattern, tapi lain color.
Feeling2 couple tee sebab tak pernah ada couple tee.
:)


Terima kasih Amir, bila amir nak pegy Kuching lagi?
:P


2 comments:

Arin Mansor said...

exactly!!
so NOT Him
keh3

Cik Qemm said...

kakak,
hehehe we knew our bro kan kan kan