Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Wednesday, December 08, 2010

Girls-week-out!



Yana & Apeq lepak rumah qemmal last weekend, since family qemmal ke Pahang dan qemmal keseorangan.
Mula-mula ingat diorang lepak sehari je tapi tak sangka diorg teman qemmal 2 malam :)

Thanks girls!

We were gossipping, update each other's stories, shopping and all of the activities was therapies for me :)

Below is us at uptown, after had dinner somewhere in wangsa maju.


Yana : Thanks U, sebab teman I. hehe at last dapat gak beli our birthday present kan :)



Apeq : Thanks awak. Hehe memang tak sangka la awak teman saya. :) nanti datang lagi ye awak!


Hari sabtu kitorang visit Puan Shewa kat Sungai Buloh before had our shopping time at One Utama. Yang bestnye, Qemmal dan Yana kena cari birthday-present-yang-hampir-expired. Normally my ex-housemates akan sama2 teman beli birthday present ikut kehendak sendiri, tapi since kami terpisah Penang-KL, so qemmal cari sendiri je la.

Itu pun after few months! Huhu.

Anyway, thanks to Santi, Hajar & Yana for the present. :)



Lepas berjam-jam kami di One Utama, we had our dinner at Murni Discovery. It was the second visit for me, and first visit for them.



Apeq order Spagheti Chicken Carbonara, RM10 dan Limau Ais, RM1.50. Mcm biasa, spagheti nye sedap. Cuma bagi qemmal kurang lauk compared to William.


Yana order Mee Raja Napoleon, RM17 dan Pink Panther for drink, RM5. Her meal adalah meal of the day. Next time qemmal nak order something similar mcm Yana. :)


And mine was Claypot Lor Fun (kot) RM5 and Dont Worry for drinks, RM5. Qemmal order sebab nampak love kat tepi menu. Tapi lauk nye sangat kurang, dan lepas ni tanak order ni dah. Sesal tak sudah. Huhu.


Kiri Pink Panther, kanan Dont Worry.


Later on, my colleague joined us dan order the same menu mcm Yana. Untuk pencuci mulut, kitorang order Roti Hawaii, RM5. Menu ni terlupa nak ambil gambar :P

Tapi Roti Hawaii ni ala-ala murtabak, cuma isi dia sosej, mayo, cheese, nenas etc. Selalu qemmal tapaw bawak balik rumah je menu ni.



Girls, million thanks. Muacaca!

4 comments:

Pocket said...

mee raja napoleon,
kenapa agaknya dinamakan begitu kan :D

korang tak tanya?

what is it with fancy restaurant and used jam bottle as the drinking glass? nampak fancy lah kot kan .. humm :)
teringin nak gi merasa sendiri.

Cik Qemm said...

pocket,
tak pernah tanye kenapa nama menu kt situ pelik2. diorg adalah sangat busy kot.

hmm btw pocket, kalau nak qemmal bawak boleh, pocket belanja. yeay!

noorafzan said...

wah..best2..jalan2 je kamu ni yea qemmal.

Cik Qemm said...

afzan,
sementara ade tenaga dan kudrat utk jalan2 :D