Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Friday, December 17, 2010

Awet muda

Bila orang kata kita nampak muda,
mestilah kita suka.
Bila orang kata ape awet muda,
jawapnya selalu gembira.

Rata-rata orang yang jumpa qemmal akan agak umur kurang daripada umur sebenar.
Amoi cina kat salon rambut,
Kawan-kawan sepejabat,
Saudara-mara,
Rata-ratalah!

Buat pengetahuan semua, qemmal 25 tahun ya :)

Sape yang tak suka bila orang kata kita nampak muda,
iya kan?

Baru-baru ni letak profile picture ini kat facebook...



Tengok ni apa kawan qemmal komen...?


Nak nampak muda, selalu senyum.
Nak nampak muda, selalu ketawa.
Nak nampak muda, selalu gembira.

Sebab qemmal perasan kalau qemmal serius,
orang akan kata qemmal lebih matang.

Jadi kawan-kawan, mari kita senyum, ketawa & gembira :)

Selamat berhujung minggu semua!

2 comments:

Mommy Prince said...

saya pun suke bila org kata saya seperti anak dara. (*_*)

Cik Qemm said...

kakak,
hahaha kite mmg awet mude kan :)