Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Thursday, December 23, 2010

TM belanja!

Kebelakangan ni qemmal asyik ajak member lepak je.
Sejak ada ura-ura kena transfer kerja.
Tapi keputusan masih belum pasti sampai hari ni.
Adakah qemmal akan dipindahkan?
Kita main teka-teki la eh.

Hari minggu yang lepas qemmal melepak bersama Susie.
Kedai mamak NZ jadi port terpilih, sebab lama tak lepak mamak.
19 Disember 2010.

Kebetulan sepatutnya hari tersebut ada game Manchester tapi kemudiannya di tunda.


Dipendekkan cerita, kami disapa gadis TM yang sedang buat promosi.
Sambil dengar bebelan beliau, kami dikehendaki isi borang dan jawab beberapa soalan tentang Manu.

Habuannya, kami dapat voucher RM5 seorang untuk digunakan di NZ.
Jadi malam tersebut kami makan ditaja oleh TM!
Terima kasih :)


Ada jugak game bola sempena match tu.
Sekali lagi kami disapa untuk sepak bola lawan seorang lagi gadis.
Kire lawan one-to-one, siapa gol lebih dapat RM50.

Susie cuba nasib tapi nasib tak menyebelahi beliau.
So dapat ole-ole sahaja dari TM.
Tapi ok la kan, makan pun dah ditaja :)


Susie, tak mau posing. Lebih rela dicandid :)


Vice versa dengan yours truly, paksa Susie amik gmbr :P


Hey, sapa sangka TM nak blanje kan?
Tuah manusia tiada siapa tahu :P

Nanti mesti rindu nak lepak dengan kawan-kawan :(

Good night everyone!

2 comments:

paLie said...

nak wrist-band!

Cik Qemm said...

palie,
btol ka nak wrist band tu? aku bukan pakai pun. ade satu ja la tapi.