Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Tuesday, May 04, 2010

Levi's, Dockers & Guardian Warehouse.

Ahad lepas Kak Leen called ajak pegy warehouse sale.
Qemmal pun terus OK :)
On the spot google lokasi warehouse tu sebab Kak Leen tak cakap details.
.
Takut tersesat siap google direction and masuk dlm fon :)
Levi's, dockers & guardian yang anjurkan warehouse ni.
Saje je la pegy mane tau ley dapat Levi's cun dengan harga berpatutan kan.
.
Warehouse sale ni dekat Hotel Sri Petaling, sebenarnye dekat je dengan rumah Kak Leen.
Tapi sebab die nak berteman, sanggup lah amik qemmal kt Gombak :P
.
Anyway, jualan gudang yang tak berapa best.
Kak Leen ada la membelo belah sikit kat guardian tu.
Kat levi's lebih kepada inner wear.
Dockers plak ade la stokin and seluar dalam lelaki.
Tak menarik pun.
.
Kitorg spend time kt situ kejap sangat.
Tak ada apa sangat yang nak dibeli.
So our next destination is Jusco Au2, Setiawangsa.
.

Kitorang just jalan-jalan and had our dinner there.
Good news for people area Setiawangsa..
Jcard Fiesta!
I wish I could be there.
Tapi minggu ni sudah pack dengan acara :P
.
So apa lagi kawan-kawan, serbu Jusco AU2 Jumaat ni!!
.

4 comments:

yana said...

best nyer...wish i was there...sejak bile plak la i jd kaki shopping nie...hehehe..anyway, nice dress qemm...huhuhuhu....kak leen~!!! byk ke borong tue??

Cik Qemm said...

yana,
hehe tak best pun warehouse tu u. pisa lagi best! :D

dress??mestila nice, tgk sape pilih. that picture of me is for ya! hehe...

cHeRyNa PiReS said...

lebih kepada menggunakan nama brand utk menarik org beli barang tak best la nieh ye?

Cik Qemm said...

kak sha,
betul!

gunakan brand utk tarik org.jht :(