Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Monday, November 09, 2009

More books to read!

Dari Khamis lepas dah dapat surat cinta daripada posmen suruh amik parcel kat pejabat pos, tapi hari ni baru berkesempatan. Tengok title pun korang dah tau apa dalam bungkusan ni kan, ye tak?

.


.

Jeng jeng jeng.. buku cerita lah, jarang skali nak beli buku2 lain kalau bukan terpaksa. Sampai nya buku2 yang qemmal beli online ni, means lebih bertambah la buku dalam waiting list untuk dibaca. Buku yang beli hari tu pun belum baca lagi :)

.


.

Dalam 4 buah buku ni, satu je yang qemmal punya, cuba teka yang mana? Lagi tiga housemates qemmal order.. Kami memang suka tambah collection buku cerita :D

Buku cerita dah ada, tunggu masa belum mengizinkan. Tunggu ya buku, nanti saya baca kamu!

:D


update: Ada yang bertanya mana saya beli buku. Jadi, ini link kedai buku (link).

.


5 comments:

cHeRyNa PiReS said...

order kat mana nieh, hunny? bestnyeee...

dah pernah try alexandra potter? best jugak!:)

Cik Qemm said...

owh order kt bangibookseller.blogspot.
murah2 buku kt situ :)

alexandra potter blm pernah bace. nti ley la beli satu :D

Full Name: Nas Adora Mohd Dan said...

books by jodi picoult tu ko punye kn...my sister keeper mmg best...she was a great writer...

Full Name: Nas Adora Mohd Dan said...

nk byar gune wang pos ke?

Cik Qemm said...

dora,
ye betul tekaan ko.akunye jodi picoult :D

bayar online banking :D