Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Wednesday, November 18, 2009

Bloghop dan menang!

Sampai rumah tadi tengok ada sepucuk surat bersampul putih. Dari butterworth, jadi tahu lah saya sapa pengirimnya. Pengirimnya adalah blogger yang kalau dia update je, mesti saya ziarah blog beliau. Suka baca cerita2 beliau :)

.

Siapa ek?

.


Ok kejap lagi qemmal bagi tau pengirim nya. Kita reveal dulu apa isi kandungan sampul putih. Yea boleh makan McDonald!! Thanks Pocket [link]!! Ops, sudah reveal pengirim juga.

.


Kenapa Pocket bagi qemmal hadiah tiba-tiba ni? Hehe baru-baru ni Pocket buka peluang pada readers beliau, siapa jadi visitor yang ke-11111 akan dapat hadiah. Cuma bagi print screen then tadaa.. dapat hadiah. Best kan?

.


Sekali lagi,  terima kasih Pocket!!

6 comments:

noor afzan said...

bestnye dapat voucher..
prosperitiy burger..
nyum2..

Cik Qemm said...

afzan,
hehe ley mkn mcD :D

cHeRyNa PiReS said...

hmmm..rajin pocket nieh bagi hadiah. siap bagi hadiah mcd lagi. so, plan nak makan apa kat mcd nieh qemm?

Pocket said...

Waaahhh!! pocket silap link,
duk gi satu link nii...
n duk heran, eh .. cik qemm ni tak update ker .. tak update ker...

rupa rupanya silap link!!
tidaaaaaaakkkkkk!!!!

okeh okeh, pocket dah update dah link ini... memoga tidak silap lagi.. heh..

Cik Qemm said...

kak sha,
hehe ley mkn prosperity! :D
tp qemmal jrg mkn burger besar2 kt mcd.slalu mkn chicken burger :D

pocket,
pocket ni cemane boleh salah rumah nie.qemmal da seminggu da update :D

~ mizzAmy ~ said...

owhh okeyh... you ke pemenang dia?? congrats!! ;)