Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Monday, November 09, 2009

Meh pekena bihun sotong!


Petang-petang hari minggu memang sedap pekena bihun sotong kat area Seagate. Kat situ berderet stall2 kecik jual makan petang. Macam-macam ada dari pasembur, laksa, rojak, mee rebus, cendol, air kelapa pun ada!

Semalam Pumpkin bawak makan kat situ, sejuk hati layan angin petang. Qemmal order bihun goreng sotong and cendol. Cendol  nye biasa2 aja, tak sekick cendol kat Padang Brown [link], tapi bihun sotong sedap, boleh lawan bihun sotong Padang Kota [link].

Pe lagi kawan2, bawak la family dan kawan2 pegy Seagate pekena bihun sotong :)

4 comments:

paLie said...

5 bulan kang kt sane, mcm mane lar rupe perot aku bile blk KL taun dpan. haha~~

cHeRyNa PiReS said...

wowww...sotong comes with the beehun ke dik? sedapnyeeee!!! macam sotong beehun je:)

apple dilla said...

qemm suke letak pic makanan yg menggiurkan kn?
saje je bg org jeles & lapar!
hahah..

Cik Qemm said...

palie,
memboyot la ko.haha.

sha,
hihi sotong tu membanjiri bihun.sedap!

dila,
hehe saje je tade modal letak gmbr food je la :D