Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Wednesday, August 12, 2009

Kawan baik.

Ahad lepas Cha datang USM.
Teman kawan nya main netball di USM.
Saya berkesempatan lepak dengan Cha lebih kurang sejam.
Sebab hari Ahad baru dia bgtau ada kat Penang.
Apakan daya.
.
.
Apa2 pun,terubat rindu pada Cha.
Sejak Cha jadi tunangan orang tak sempat jumpa lagi.
.
Cha kata, dia masuk tv9.
Sebab dia pergi ujibakat Gadis Melayu.
Tinggi lampai kurus comei itu lah dia.
Balik tu terus saya tengok kat website tv9.
Kamu2 tengok lah!
Siap nyanyi lagu Ella.
.
Nak tengok Cha punya pasal, baru perasan..
Salah sorang peserta gadis melayu tu junior kat hostel dulu..
Beha atau nama gadis melayu nya, Bee..
Best of luck la dik ye.
.
Dah itu je nak cerita.
Mood pun tak ada.
Tertekan dengan keadaan semasa.
Sampai di sini, muah semua!

3 comments:

noor afzan said...

wau...kawan bakal jadi orang terkenal tuh..
hehe~
good luck to her and ur junior~

pepun, sile jawab tag ni kalau rajin..
tiada paksaan..
http://noorafzan.blogspot.com/2009/08/tagged-by-faarihin.html

Monkey D Luffy said...

lelaki melayu tak ada program ker?

Cik Qemm said...

afzan,
die tak dpt masuk afzan,yg junior tu je dpt.

erk tag?insya-allah ye..

luffy,
nak masuk ke?