Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Sunday, April 26, 2009

Happy Birthday!


.

Entri tahunan khas buat Pumpkin.

Setiap tahun since 2007 saya dedikasi kan entri istimewa untuk dia.

Tapi ntah dia tahu ntah tidak.

Kali ni saya akan paksa dia baca blog saya :P

.

Tahun ni saya kepilkan skali gambar hamster yang saya dapat entah di mana dua tiga hari lepas.

Pumpkin sangat addicted dengan hamster.

Saya pula bukan penggemar haiwan.

Vice versa.

.

Anyway, saya nak wish Pumpkin,

Happy 24th birthday dear.

Semoga panjang umur dan hidup happy selalu.

Sori orang tak dapat celebrate dengan awak.

Love you!

.

Tu jela kat wish kat sini.

Yang lain nanti saya wish in person. Hehe..

.

.

Ni pumpkin saya di hari jadi. Masa menulis ni saya ber-messenger dengan dia. Gambar ini adalah gambar curik. Tapi dia tak marah pun. kan2?

-------------------------------------------------------

Selamat hari jadi jugak buat:

  • My dear Dayana, you semakin gojes setiap hari! Friendship never end kay,promise!
  • Cik Ilie Nazuha, yang sentiasa comel lote. Dari dulu sampai skang.
  • And a beloved brother, Papa, eventho die tak pernah baca blog ni.

Semoga semua happy2 slalu. God bless us!

xoxo,

WNA

4 comments:

yayaHarry said...

sob2..
sedey nye muke pumpkin awak cik qemmal. kita doakan taun depan korang bole celebrate sama2 eh ;)

Cik Qemm said...

hehe tu muke die time tgh bace blog kite :P

muke concentrate.hehe.

erm hope next2 year dpt celebrate same2.

:D

Lily.Lulu said...

nape muka pumpkin qem monyok je tu
bad mood di hari jadi kah ??
hehehe ~

wish him a very happy birthday !!
moga panjang umur murah rezeki

cepat2 lah kahwin kalau dah tiba masanya. jgn tunggu lama2 tau !!

:)

Cik Qemm said...

kak lily pengantin baru,
hehe thanks :D

kalau smpi mase insya-allah.