Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Sunday, April 26, 2009

Surprise for him.

Hari ni birthday Pumpkin.

(Asyik entri pasal bday die je kan lately. Saya janji, ini entri last sempena bday dia utk thn ni,hehe. Maaf ye.)

.

Since saya di penang dan dia di ipoh, saya terfikir untuk buat surprise dari jauh.

Birthday present dia saya dah bagi awal bulan lagi.

Saya kan advance!

.

Tapi susah jugak nak plan.

Pumpkin tu unexpected. Kadang2 tu tau2 je dah on the way ke Penang.

Mula2 katenye nak ke shah alam minggu ni. 

Tapi hari khamis tu dia kate tak jadi plak.

.

Saya pun trus order cupcake dengan Kak Fina di Ipoh.

Nasib la Kak Fina still terima tempahan.

Dah last2 minute kan baru order.

Thanks ek kak fina!

.

Saya mintak Pumpkin reserve hari Ahad untuk amik kan brg saya kat Kak Fina.

Konon nye saya online shopping and mintak die amik kan barang.

Dia pun ok je. Nasib baik la dia tak banyak soal.

Rasanya dia tak suspect apa2.

.

So semalam saya tanya Kak Fina pukul berapa boleh amik cupcake tu.

Tengah hari tadi Pumpkin pun pegy la amik surprise bday cake die tu. 

Direction rumah pun kak fina dah bagi.

Saya mintak Pumpkin ambil kan gambar, saya nak tengok.

Tapi dia ckp nanti bila sampai rumah la dia bagi.

Lagipun dia segan kotak tu besar kot.

.

.

Ni la cupcakes saya order untuk Pumpkin. Pumpkin fan Manchester so saya mintak Kak Fina buat kan theme ManU. Cantik kan? Thanks skali lagi akak. Sape2 duduk ipoh boleh la order ye. Pic courtesy from kak fina.

.

Tapi, cupcakes yang cantik ni bila sampai umah Pumpkin da jadi comot!!

Bak kata kak fina dalam blog dia, Pumpkin letak kotak cupcakes senget kat raga motor dia.

Mana tak comot. Haish~

Pumpkin kate time naik bumper cupcakes tergolek. Separuh jugak la comot.

Nasib la untuk dia makan sendiri.

Tak boleh jadi delivery boy la macam ni. Hehe..

.


At the end cupcakes dia jadi macam ni.
Huhu dah tak nampak wording WNA yang penting tu :(
.
But anyway, anyhow, even awak comot macam ni sekali pun,
awak tetap Pumpkin kesayangan saya.
.
Happy Birthday, dear.


7 comments:

reef said...

happy besday jugak.
happy besday untuk dayana jugak.
hehe

Wan Fara said...

wow suprise yang best!!
mau cuppies jugee
hihi

Lily.Lulu said...

happy birthday buat pumpkin kamu
alaa .. sweet nya !!
:)

comot tak per la
nak buat mcm mana
surprise punya pasal kan

janji boleh makan
:D

Ripsta said...

nice blog u got..

p/s: like the cupcake..

Cik Qemm said...

reef,
:D

fara,
mau cuppies?hehe..

kak lily,
tula,janji boleh mkn ek.comot pun die yg buat.huhu

ripsta,
thanks :)

xanabioticx said...

awh~ it's okay. it's the thoughts that count. :) you're so sweet!

Cik Qemm said...

xanabioticx,
hehe tenkiu :)