Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Wednesday, April 16, 2008

Free Sausage McMuffin :)


Semalam al-kisah nye tengah mamai2 turun LRT
(pagi2 pegy keje saya agak mamai2 sebab dalam LRT saya akan tito sepanjang perjalanan kalau dapat seat.hehe..),
ada la beberapa manusia berbaju merah mengedarkan kertas sambil jerit2.
"Free Sausage McMuffin"
Saya amik satu, anyway memang sorang dapat satu pun.
Dapat makan free la !
Terus mamai saya hilang. Hehehe..

So hari ini, rakan sekerja saya, Uzair, yang juga mendapat kupon Sausage McMuffin telah redeem kupon2 kami :)

Tadaa..


Serius, dapat Sausage McMuffin free !

Awak nak jugak? Kalau nak, tengok schedule kupon ni diedarkan kat mane. Click sini :).

p/s: gambar ni saya snap guna fon 6020 saya. saya nak fon baru!! dan kamera baru!! huhu..tamak sungguh.

12 comments:

:FaMiEyiNLuRvE: said...

br dpt arineh..tp dorg xdela jerit2..hiihihih

nt la kumpul byk2, pastu br redeem..buley?
sedap ke?kite xsuke sgt burger neh..

purplechoc said...

[miey]

dpt da eh?

qemmal nk lg la.die boley redeem max 5 kupon.

erm 1st time mkn sausage mcMuffin.okla,lgpun free.haha

diza said...

sy plg suka sausage mcmuffin!

;D

:FaMiEyiNLuRvE: said...

nt muleh la try..kite tgk die nyer jadual..pastu gi tggu semata2 nk amek kupon..buley??
hahaha

apple [soul]d out said...

ari tu McD bg kupon buy 1 free 1 dlm the sun.
byk gile.
baru sempat redeem 1.
xkn ari2 nk gi mkn McD kn?
hehe..

Pocket said...

kalau makan free, ari ari McD pun OK apa,
jelesnyer dpt sausage McMuffin tu,
nak kena add in me bookmarks lah HP tu:D

purplechoc said...

[diza]

sedap gak eh sausage mcMuffin.Hehe baru 1st time mkn la :P

[miey]

hehe qemmal ade lg 2 kupon :) smlm dpt lg.hehehe..nk kumpul myk2 la..

[apple]

a'a the sun pun slalu bg kupon kan.tp tu kena beli baru dpt.yg ni tak payah purchase pape boley trus redeem.lg untung :)

[pocket]

makan free mmg best.hehehe..
kalau nak dapatkan kupon,tayah la jeles.hehe.

paLie said...

aku gi keje xnaek tren..

nk gkkkk....... ;(

purplechoc said...

[palie]

hehe ni la advantage orag pegy keje naik tren.hehehe.kami boleh dpt jugak,pegy mcd dan buat pembelian :)

hari ni last day tau!

paLie said...

ohoo..dh trlpas lerr aku gayenyee...

*fast foods make people gas*

quote yg br aku blaja..heheheee~

Lily.Lulu. said...

kita pun dapat banyakkkkkkkkkkk ... org mekdi ari tuh tetiba kasi banyak2

:D

purplechoc said...

palie,

elleh dan2 ade quote br blaja plak eh.chet!

lily,

wah bestnye dpt myk! qemmal mintak lebih 1 pun tak dpt.kedekut amoi tuh.