Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Friday, March 21, 2008

semalam dan hari ini

semalam,
hari lahir ke-20 adik ke-2 saya.
wan mohamed fikri
kami sekeluarga pergi ke shah alam,
untuk sessi makan2 bersama.
saya masih berhutang present dengan fikri.
die mahu belt,tapi disebutnya bell.
.
anyway,
HAPPY BIRTHDAY ABANG!!
.
pictures updated!
.


hari ini,
saya akan ke penang sejurus selepas kerja,
tiket belum beli,
harap2 ada.
USM akan mengadakan mini konvo yang pertama kalinya esok.
jadi saya tidak mahu ketinggalan.
penang,here i come..
:)
.
oh ya,saya mahu promosi lucky draw.
anda semua join la..
hanya beri komen,
dan anda secara automatik memasuki cabutan bertuah..
nak tahu apa hadiah nya?
masuk site ini ya!


6 comments:

reeF said...

mini konvo tu cane/?

p/s= saye la student yg taktahu hal2 university

purplechoc said...

[reef]
alahai,comotnye awak reef.
mini konvo tu konvo tapi dibuat secara kecil-kecilan.
hanya pada satu hari sahaja.

banji said...

Thank you qemman for the mentioning :)

have fun ye kat mini konvo tu nanti.. bawak balik cenderahati sket :)

apple [soul]d out said...

qemm, nnt upload pic shasha ok.
susah sgt nk tgk new hair cut die tu.
kedekut! haha..

nanana-ne said...

sehari je ke? bukan jumaat, sabtu, ahd ke??

saye yang di penang pun tak pegi sebab takde bas la. dan hari pun asyik hujan hujan.

mlm ni ade citrawarna. saye tau anda msti pegi. :)

purplechoc said...

saya da balik :)

[banji]

ur welcome.alahai tade cenderahati la :P

[apple]

okies,will be upload!
hehe..

[nanana-ne]

sehari je yang.ala i tatau ade citrawarna.tapi my day memang full gile,takley nk pegy :(