Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Monday, March 24, 2008

happy moments : usm 37th convocation

saya ingin berkongsi kegembiraan saya dengan mengupload gambar-gambar di konvo usm ke-37 :)
.

congrates dear :)

u both are so sweet. do take care of each other eh.

.
santi,yana,qemmal,yaya & sha
.
congrates yana!
.

barisan jurugambar

.

yana & jepp. suke tgk kamu berdua!

.

barisan pemakai jubah

.

barisan tanpa jubah

terasa sangat singkat masa saya di penang.

tapi saya menggunakan masa yang ada sebaik-baik nya.

menghadirkan diri di konvo rakan2, menemani mereka-mereka shopping2, bersiar-siar di nite market, berkaraoke, menonton filem, makan nasi kandar dan ke saloon kegemaran.

semuanya accomplished!

saya akan ke sana lagi, suatu hari nanti.entah bila.


pesanan untuk dayana : sorry tak dapat jumpa kamu, tapi saya ada tinggalkan buah tangan untuk kamu. sila ambil di PJJ. untuk maklumat lebih lanjut, hubungi saya dear :)


Happy - Happy Moments

6 comments:

apeqchan said...

oit...
ya..
nice picture..
love it..
erm..
yg barisan jurugambar tuh..
yg baju ungu tuh pon same senyum ek..
jurugambar senyum skali..
cam kene amek gamba plak..

kalerpelangi said...

yana ngn jepp tu budak matrik aku la kot.mcm kenal je mk.
menjd kawan ko bgmn?

purplechoc said...

[apeq]

thanks :)
yg baju ungu tu memang,tak sedar diri sendri dicaptured.

[kalerpelangi]

eh?ko budak KMM eh?
yana tu coursemate aku.si jepp tuh plak bf die.jadi kami menjadi kawan :D

apple [soul]d out said...

shasha comel. qemm pun.
hehe.. gi convo sambil2 dating ek?
hehe..

purplechoc said...

[apple]

cumel ek.tenkiu :)
ala bukan dating pun.sessi beramai2.. :D

:FaMiEyiNLuRvE: said...

huhhu..sonot jer korang dpt jmp sesame,sume comey2 kan..
shasha tu pun ok ape ngn rmbt tu, maybe sbb rmbt die xtebal sgt kot, nmpk sikit jer..