Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Friday, September 03, 2010

Kad raya 2010

Seriously, qemmal ada niat nak hantar kad raya tahun ni kat kawan2 terdekat macam tahun2 sebelumnya.
Tapi tak perasan dah nak dekat akhir ramadhan dan sampai sekarang kad belum beli lagi.
Jadi qemmal rasa niat tu mungkin terkubur begitu sahaja.
Maaf semua :(

Semalam qemmal dapat sekeping kad ucapan hari raya dari besties di Penang.
Excited sungguh sebab kad pertama dapat tahun ni.
Atau mungkin satu-satunya kad ucapan hari raya untuk tahun ni?

Pengirim kad ni tak lain dan tak bukan adalah Hajar, Santi dan Alan.
Korang buat I tersenyum simpul tau dapat kad raya!
Nape tak include duit raya sekali?
:)


Jadi dengan ini qemmal nak balas ucapan selamat hari raya to each of you dearies :)

Hajar,
U pesan suh I cari duit banyak2 ya. I tengah berusaha ni U. Tapi tak banyak pun la sebab orang baru nak bertatih kan :(
U pun datang la raya rumah I. I nak pegy Penang tu mungkin bukan raya ni la.
Masayang ada terhad, tapi insya-allah I akan ke sana bila2 k.

Santi,
Amboi nak I masak rendang? Masak hari tu sekali je mesti la dah tak tau nak masuk ape kalau buat rendang :P
Kalau u nak char kuey teow KL meh sini, I blanje siap dengan penginapan tak kisah la bermalam-malam pun. Pakej :)

Alan,
Ape dah besar mintak duit raya ni. Aku mintak tape sebab aku kecik dari dulu sampai la skang :)
Setuju?
Weh lan da rindu ko ni bile nak datang KL ni.. :(

Anyway dearies,
nanti kite jumpe insya-allah raya ke-9 k? Except for Santi. :(

Selamat berpuasa kawan-kawan.
Love ya'll!

3 comments:

kim yu hee said...

kak qemmal..
deja pn aritu jmp kad rye time kuar..
ingt nk bli, memikirkan ble nk pos plk..
trs cancel..thn dpn jela bli..
nti thn dpn deja mntx almt kak qemmal tuk pos kad rye..
tu pn klu deja bli..
hehehe...

Pocket said...

pocket pun taksempat jgak!!
patutnya dah ada dah list nak antar.
tp turned out tak sempat.
(Tak sedor sebenornya...)

anyway selamat ari rayer :)

Cik Qemm said...

deja,
okeh thn depan kasi akak kad raya. yeay!

pocket,
haha same la kite. cepat btl masa berlalu kan?
slmt hari raya!