Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Thursday, September 02, 2010

Jualan berjenama Raya

Last week qemmal sekeluarga ke Shah Alam untuk berbuka satu family.
Since Fikri tak dapat balik, kitorg ke sana la.
Spot berbuka tu nanti qemmal share kat entry lain ya, sebab gambar sume kt Fikri,
dan dia mungkir janjitak upload lagi gambar :(

Sebelum berbuka kami jalan-jalan di PKNS.
Kebetulan kat convention center tu ada Jualan Berjenama Raya.



Mesti korang pelik mana ada sale ada la qemmal ek?
Hahahaha.
Tapi ni secara kebetulan je ye.
Yang best nya kat sale ni tak ramai orang!
Semua duk serbu PKNS kot tu tak ramai kat sale ni.

Banyak barang-barang branded yang diorang mark down price.
Tapi qemmal tak membazir ya sebab beli sehelai seluar saje.
Lagipun tak masuk list beli dan belah bulan ni.
Harga? mestilah murah dari biase :)


Suke plak tengok beg oren besar ni :)
Nampak la qemmal kecik sket.

Ni adik, last week die balik for few days.
At last dapatla berbuka sekeluarga.
Selalu nya kat rumah tinggal 4 orang je.


Kawan-kawan, raya dah nak dekat. Korang start cuti bila?
:)

2 comments:

Hami Asraff هامي أشرف ™ said...

Pergi Shah Alam tak bagitau pun. Now dah kat kampung :)

Cik Qemm said...

hami,
berbuka bersama keluarga la hami.

anyway slmt berhari raya :)