Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Wednesday, October 14, 2009

Surat untuk Adek.

PERHATIAN : Banner di bawah bukan jemputan. Hiasan entri semata2.



Adek,

Minggu ni along busy sikit jadi along tak dapat balik join jamuan hari raya. Terima kasih Adek sms bagi tahu along. Tak cukup dengan sms, adek forward pulak jemputan ni melalui email. terima kasih banyak2 Adek, tapi along tak dapat balik. Maaf.

Kalau along boleh balik minggu ni sangat lah best sebab ada 2 kenduri kawin kawan along kat Shah Alam dan Kajang. Buat Ernie, Faries dan pasangan masing2, maaf kalian, saya tidak dapat hadir majlis kamu. Jangan boikot majlis saya suatu hari nanti ya. Semoga berbahagia kalian.


Adek,

Tolong bagi tau Mama, Abah dan Abang, along tak dapat hadir majlis graduasi Abang minggu hadapan. Walaupun along duk terbayang2 amik gambar satu family dengan baju konvo abang, tapi maaf, along tak boleh balik. hari abang bergraduasi along ada ujian dan perlu hantar kerja sekolah. Sob2.

Adek tolong bagi tau Abang, jangan pulangkan dulu jubah konvo. Kalau sempat bila2 along balik boleh bergambar sama2 (nak jugak tu). Teringin sangat amik gambar satu family dalam studio. Masa along konvo Abang tak ada. Jadi tak lengkap.


Adek,

Maaf ya along tak dapat balik. Nanti along balik along bawak games ya. Kak Yana ada download games Zombie yang kita main tu. Nanti adek boleh main puas2. :) 


Adek,

Sampai di sini saja lah surat untuk adek. Along ada report yang perlu disiapkan dan hantar hari ni. Adek main puas2 ya, nanti dah dapat keputusan UPSR kena belajar semula.

Salam sayang buat Adek, Mama, Abah, Amir dan Abang.


XOXO,

Along.

.

.

p/s: kawan2, saya nak pegy tengok buku harini. Sape nak kirim sila confirm dengan saya ye :) oh ya, delivery caj around rm4 sebuah buku, upah saye cari buku rm1.. :) bgtau budget juga kalau mahu ya!


5 comments:

yana said...

aaaawwww....sedihnyer...sabar ye qem...this sacrifice will pay you something nice later^_^

Ideologi Hidayah said...

siannyer.. betul la qemal..aku sem2 lepas pun sama..mmg x campur org dahh.. ye la.. jauh kan..kelas pack.. x pe.. nnti msti kita akan rasa puas dgn usaha & pengorbanan kita.. macam yg [yana] ckp..

cHeRyNa PiReS said...

sedih la qemm...takleh nak pk dah skang nieh lepas baca entry nieh. adoii..kalau sha dah lama mengangis je keje kalau takleh gi. qeem, sha tak jd la beli buku...sbb tgk bajet semalam takde:(

nak nangis...buku pon takleh beli...adoi...entry plak mmg syahdu je...!!!

Precious said...

Alahai ... cayang adik!!

Cik Qemm said...

thanks all!