Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Wednesday, October 07, 2009

Hari minggu yang pendek : Ahad.

Kami menerima jemputan rumah terbuka oleh Asyraf.

Dengan hati yang terbuka kami serbu rumah Asyraf :)

.

Sebelum tuh berkumpul kat Giant dulu,

menunggu tuan rumah datang tunjuk jalan.

Sempat lah timbang kati kat Giant tuh guna mesin 40sen.

Bukan setakat timbang, diketuknya kepala nak ukur tinggi yang tak berapa tinggi ni.

.


.

Sesungguhnya mesin tidak pandai menjaga hati manusia.

Saya yang kecil molek dikategorikan gemuk (on fat side).

Hancur luluh jiwa raga tengok result mesin.

Tapi pedulikan semua itu..

.

.

Agak lama jugak la kami melepak di rumah Asyraf.

Makana semua sedap hingga menjilat jari,

sampai saya lupa nak ambil gambar makanan :D

.

.

Sessi bergambar di bawah rumah sambil halau nyamuk pun ada.

Haa ini lah tuan rumah, si baju hitam itu.

Dengan Wah (gadis berbaju merah jambu)

.

.

Ini pula gadis tinggi 153cm dengan Pumpkin.

.

.

Gadis2 sibuk mengejar si teruna.

Teruna-of-the-day = Alan.

.


.

Balik rumah siap2 untuk menerima tetamu pulak.

Lepas halau tetamu2, pegy hantar Cikgu Hajar balik sekolah.

Pendek kan hari minggu saya?

.

Hari minggu kali ni kena bertapa kat rumah,

baru lah terasa panjang sikit ye dak?

:D



2 comments:

Mommy Prince said...

u dah same cam i..i tak percaya berat u tu! i rasa mesin rosak..wakakka

i 48kg u 49?? huk3..

Cik Qemm said...

kakak,
kejam ar u. i 50kilo la approx.nti i 48 jage u!
:D