Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Wednesday, August 19, 2009

Pencarian nasi lemak! :)

Dah berapa hari nak makan nasi lemak,

akhirnya semalam dapat jugak :)

.

Yana suggest nasi lemak kat Jemputree.

Qemmal pernah pegy sekali je, tahun lepas kot.

Makan nasi lemak jugak,tapi da lupa sedap ke tak :)

.

So semalam kitorang ke Jemputree..

Dekorasi Jemputree memang cantik.

Kalau boyfriend bawak awek kat sini boleh cair.

:)

.

Kat sini ada tempat duduk bersila, 

dan yang best nya ada yang bertingkat,

so kalau nak privasi boleh duduk atas :)

.

Tengok gambar kat menu tuh,

macam tuh la tempat makan bertingkat tu.

Suasana kat sini romantik gitu..

.

Gambar pun tak amik banyak sebab dalam kepala da ingat nasi lemak.

Memang tak tengok menu lain dah,

terus spot nasi lemak.

.

Ada pilihan lauk ayam rendang, daging dan sambal sotong.

Qemmal pilih lauk ayam rendang.

Harga sepinggan RM5.50.

Pumpkin pun suka nasi lemak ni,

dia kata next time dia nak makan nasi lemak pulak.

.

Ni nasi goreng kampung,Pumpkin punya.

Rasa biasa2 jer, tak ley kalah kan nasi lemak saya :)

.

Kalau nak makan ringan2, 

cucur ikan bilis dan cekodok pisang pun ada.

Yana order cucur ikan bilis.

Sedap gak.

.

Yang kiri air mangga Pumpkin, dan kanan air jambu saya :)

.


terima kasih banyak2 kawan ye sudi layan pencarian nasi lemak saya.

Santi, Yana, Qemmal.

Dua kumbang yang turut serta, Pumpkin dan Jenal (tiada dalam gambar),

Thanks!

6 comments:

Afif said...

Alhamdulillah..jumpa jugak akhirnya nasi lemak..hehe..
Qemmal,cmne nk sebut Jemputree?
a) Jemput-Tree
b) Jemput-jemput
c) Jemput le naik..
huhu..

Cik Qemm said...

fif,
hehe alhamdulilah.pencarian berhasil.yg a tu betul da,yg b & c tu tidak sama sekali.hehehe

noor afzan said...

waah..
dapat jugak yer..
kalau idak kempunan la nak pekena nasi lemak..
skang nih afzan kempunan nak makan kat burger king nih..
aduh la~

Nadia said...

lapar2!~tgk pict tue semua..:)

Monkey D Luffy said...

sesuai untuk tempat dating ker?

kat mana gak tu...

Cik Qemm said...

afzan,
hehe dapat gak :D
ajak la pojan g burger king,die balnje.ngee~

umienadia,
hehe lapa ye..
:)

luffy,
a'ah sesuai sgt3 dating.romantik!
kat penangnak tau map boleh pegy website jemputree :D