Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Tuesday, August 18, 2009

Menghitung hari posa.

Posa lagi berapa hari je lagi.

Dah habis ganti posa belum?

Alhamdulillah.

.

Mengenangkan posa nak dekat kepala otak dah main powerpoint gambar makanan.

Aih, takley jadi ni.

mana aci saya sorang duk teringat2 makanan ni.

kita kongsi sama2 k!

.

Sebelum posa ni kita pakat la makan tengahari sedap2.

Kang dah posa jangan ngada2 cari makan tengahari plak.

.


Mihun sotong ni kat padang kota, sedap bila panas2.

Kecur air liur tengok aih..

.

Mac and cheese Kenny memang kegemaran saya.

Baru2 ni rasa Chickeroni KFC, boleh la..

.


Donut Big Apple yang lembut ni..

Nak2 kalau yang choc filing, cair di mulut!

.

Ni char kuey teow kat seberang perai.

Kedai mana kena tanya Pumpkin, dia yang bawak.

.

ABC ni kalau bulan posa tengok signboard ABC pun sedih.

Nak2 kalau time panas terik.

Huhu..

.

Ni cendol paling sedap kat penang,

kat padang Brown.

.


Pasembur, tapi yang ni kadang2 ja teringin.

nasib baik..

.


Peh ketam ni memang thumbs up!

Kalau layan ketam ni satu meja senyap tau.

.

Nasi kandar, tapi tengah hari tadi da makan,

tak rindu sangat.

.

Sebenarnye tengah kempunan nasi lemak.

Sape nak layan saye cari nasi lemak ni.

Benda yang senang cari pun ley kempunan kan?

Haih..

6 comments:

yayaHarry said...

alaa..orang ade ulcer dalam mulut ni.
takle nak makan sedap2 before puasa. kempunan sungguh :(

noor afzan said...

ahaha~
cerita kemain banyak makanan lain..
yang sedap2..

tetibe kempunan nasi lemak..
hehe~

selamat berpuasa ye qemmal~

Cik Qemm said...

yaya,
alahai siannye,nak puase ni ulcer plak.byk2 minum air yang!

afzan,
hehe tula kempunan nasi lemak.tapi dah tercapai td :D

selamat berpuase!

Monkey D Luffy said...

buka puasa dengan semua lauk tu sekali boleh kan

Afif said...

fui..byknye gambar makanan.sgt menggetarkan iman.hehe..byk pilihan boleh wat utk berbuka ni..

selamat berpuase..;)

Cik Qemm said...

luffy,
erk semua?tak boleh!

fif,
aa nti pakat2 masak dengan org rumah ye.