Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Tuesday, August 25, 2009

Award ke tag?

Dalam dunia blog ni ada yang pemurah suka bagi award.
Macam2 jenis award lah diorang kasi.
Kali ni punya award tak tau la nak kate award ape.
Sape punya idea la award ni.
Anyway, thanks to zeze bagi award kat saya :)
.
1.copy award ni untuk diletakkan dalam belog anda.




2.nyatakan 6 fakta menarik tentang pemberi award ini:


1 : Masa sekolah dulu zeze ni MPP (prefect). tapi tak rasa pun die macam MPP sebab minah ni sempoi je.

2 : Ingat lagi dulu rambut dia yang panjang mengurai. Cantik! Skang da pendek da rambut die. Hehe.

3 : Die pernah keje suka2 kat Bata KLCC. So kalau pegy KLCC lalu BATA sambil intai2. Senang je cari budak rambut panjang. Ada jugak pegy kacau die keje dulu, kan ze? :)

4 : Blog die skang dah berubah wajah, lebih feminin dari biasa.Haha. Nak tengok pegy jengah ye :D

5 : Lame dah tak jumpe ze ni, tak tau nak tulis ape dah pasal ze.

6 : Zeze kate die sayang sangat kt Mrezz. Muke Mrezz ze tu ade iras2 kenalan kat USM dulu. :P


3.setiap blogger mesti menyatakan 9 fakta/hobi diri sendiri:
 

1 : Suka jalan2 try tempat makan. Lagi best kalau korang promote ek. At the moment dalam Malaysia jela boleh pegy. Slalunya akan google dulu tempat makan best before pegy mana2. :)

2 : Seluar jeans semua dah season, longgar plak tuh. Mengimpikan jeans baru dalam masa terdekat.
 
3 : Suka mengusik adik2. Kadang2 sampai diorg malas nak layan kakak diorg ni.

4. Dah dapat birthday present yang pertama. Insya-allah kalau rajin akan diblogkan.

5. Birthday belum lepas lagi, 090909 nanti birthday saya. Konon2 dulu nak kawin 090909 tapi belajar pun tak habis lagi.

6. Kalau balik rumah suka kacau Tini jugak. Tini adalah hamster peliharaan adik. Suke tengok Tini makan dengan lahapnya, tapi nak pegang Tini sampai sekarang masih tak berani. 

7. Kalau tapau nasi berlauk lebih cenderung memilih sayur-sayuran. Kalau 3 jenis sayur tanpa lauk lain pun takpe. 

8. Kadang2 keluar rumah lupa nak pakai bedak. Kalau bedak pun dah lupa, eyeliner? lipbalm? lipstick?eyeshadow? apatah lagi..

9. Baru beli payung yang comel. ngee~
.
Step last saya skip nye ze.
Muah.

1 comment:

3223 said...

ehehhehehe...bleh plak main skip2...creative btol....