Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Wednesday, July 08, 2009

Hari transformers terlambat!

Ya, saya agak terlambat tonton Transformers.

Tak mengapa, tak terkilan pun.

Tapi walau terlambat, pawagam masih penuh dengan manusia taksub Transformers.

Seat pawagam sendat sampai barisan hadapan.

.

Isk3, sampai begitu sekali penangan Transformers ya!

Agak2 nya bila cerita dari tanah air kita nak macam ni kan?

Ok, cukup2 pasal transformers, kita cerita pasal makan.

Nak review cerita pun, semua dah tau kot :P

.

Selepas menonton, kami isi perut di Johnny's restaurant.

Layan steamboat panas2 selepas lebih dua jam sejuk dalam panggung.

Sedap, tambah2 lagi sebab ada orang belanja.

Terima kasih ya Cik Comel :)

.

Kanan Alan, Kiri Yana, eh terbalik!

Mereka tonton Transformers dua kali.

Saja nak teman saya :)

.


Kanan Pumpkin, kiri saya.

Pumpkin senyum ikhlas,

Yana suruh senyum betul2, itu la result nya.

.

Saya minum Thai Tea.

Saja nak rasa, selalu minum Malay Tea je.. :)

.


Antara gambar yang sempat di ambil,

masa makan dah tak ingat nak ambil gambar dah..

.

Anyway, steamboat kat sini best,

memang saya suka dari zaman remaja lagi.

Tapi tak boleh makan selalu, sebab kalau datang sini makan banyak :)

.

Ok lah kawan2, esok saya da kelas..

Minta diri dulu!

5 comments:

.mS.hUnNy. said...

teringin nak makan kerabu mangga dkt Johnny's...sedap giler!

Cik Qemm said...

miey,
hehe saya tak berapa suka kerabu mangga :D
steamboat saya suka.

.mS.hUnNy. said...

kerabu mangga kt luar xsesesap kt johnny..johnny punyer marveloussss

haja said...

saya jeles!!!!!!!!

Cik Qemm said...

miey,
miey peminat kerabu mangga rupenye..masam :)

haja,
dont be, u kat sana lagi best what.ade adam :D