Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Friday, December 05, 2008

Hari bertuah kamu

Kenapa saya kata kamu bertuah? Sebab hari ni saya nak jwb tag dari cik Reef. So kamu akan tahu serba sedikit tentang saya..Saya jwb dlm bahasa melayu ya :)

7 Fakta tentang saya
saya tak ada hobi tetap. sampai sekarang saya tak tahu apa hobi saya.
sampai skarang juga saya tak tahu apa cita-cita saya. umur saya 23 tahun.
♥ suka mencube.makanan pelik2 tu lagi suke cuba.tapi kalau tak sedap,sekali tu je la mkn :)
slalu kerja tanpa tanya gaji. ramai yang pot pet tentang ini.
♥ suka ambil gmbr dan suka gambar saya diambil. tapi saya tak ada kamera :(
♥ gedik orangnya. adik saya slalu jadi saksi.
tak tahu macam mana nak start research projek saya.

7 Perkara menakutkan saya di dunia
♥ tiba-tiba lappy saya tak bole on.
tunggu keputusan exam haritu.
rambut saya gugur dengan banyaknya.
♥ ada orang marah saya
bawak moto,scooter takpe 
kena tinggal sorang2 kat dunia ni
♥ main paintball,sebab sakit.huhu..tapi mcm nk try.

7 lagu buat masa sekarang
Lucky -jason mraz&colbie
Bubbly - Colbie Caillat
♥ Cuba - Faizal Tahir
♥ Im yours- jason mraz
♥ Aku dan dirimu - bunga & ari lasso 
♥ Terima kasih cinta -afgan
Cinta antara kita - duta&baizura kahar 

7 perkataan yang selalu disebut
comot
nyot
apahal plak!
busuk
♥ mok!
♥ owh..
adik..!

7 perkara yang amat bernilai
keluarga
kawan-kawan
pumpkin
♥ ..
♥ ..
♥ ..
♥ .. 

7 Pertama kali dalam hidup
♥ in love
♥ duduk rumah sewa 
♥ ada lappy 
♥ ..
♥ ..
♥ ..

♥ ..

10 makanan kegemaran 
.
♥ kuey teow ladna
♥ coklat
♥ sup sayur
♥ sushi
♥ aiskrim 
♥ nasi kerabu mama
♥ pecal lele
♥ laksa penang mama
♥ cendol
♥ lontong mama
.
10 benda yang saye suke buat
.
♥ tengok wayang
♥ vacation
♥ window shopping
♥ surfing
♥ karaoke
♥ lepak depan tv bersama housemates
♥ main masak2 bersama housemates
♥ swimming
♥ bersama pumpkin
♥ spend time  dengan kawan2
.
5 bende yang saya suka buat bila emo
.
♥ mandi shower
♥ tidur
♥ makan coklat
♥ makan aiskrim
♥ dengar radio kuat2 
.

5 bende yang saya suka buat bila gembira
.
♥ saya
♥ celebrate
♥ dengan
♥ sesiapa
♥ di sisi saya


2 comments:

13may said...

OoooOOooOoo...hehe hehhe

Salam Aidil Adha :)

purplechoc said...

13may,
hehe :)