Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Thursday, September 18, 2008

A visit to Feringhi Night Market

Pejam celik dah hampir ke penghujung Ramadhan. Hari ni dah hari ke 18 pun kita berpuasa. Kelmarin qemmal dan housemates ke Batu Feringgi Night Market.
Salah satu tempat menarik di Penang.
Pasar panjang yang jual souvenirs, tshirt, handbag dan macam2 lagi la.

Sebelum tu singgah berbuka di Tanjung Tokong.
Ada satu kedai western food best kt situ.
Untuk pendekkan cite, qemmal letak gambar jela ek, macam biasa..

Ais Bandung, rasa tak sehebat rupe.Huhu. Kepunyaan Santi.

Epal + Asam Boi Ais. Yang ini sedap, qemmal punya. Yana pun order ni jugak.
Black pepper chicken, mine. RM 7.50 cuma.
Chicken Chop Black Pepper. Hajar & Santi's meal. Pun RM 7.50.
Fish & Chip. Yana punye juadah berbuka. Sama jugak, RM 7.50.
Wajah2 manis sebelum berbuka.
At night market Feringhi. Pasar ni panjang tau, boleh power down jugak la kalau ulang-alik kay market ni. Yana kusyuk memilik sarung bantal. Santi pulak sempat senyum time pilih beg.
Sesudah berjalan-jalan tekak menjerit haus pulak. Jadi kami ke Oldtown sebelum pulang. Qemmal minum kopi O ais, pahit. Huhu..


Selamat menjalani ibadah puasa semua!
Erm kenapa iklan raya di TV tak banyak yang keluar lagi?
ke qemmal yang tak perasan? sigh~



















1 comment:

cuppycake22-shifa said...

wargghh..mcm kenal jer sume girls dlm gmbar tu...hehehehe....slm aidilfitri qemmal!!