Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Friday, September 12, 2008

Life is a journey

Hehe macam kenal je title post harini.
Nama blog Jie, a friend of mine.
.
Life is a real journey.
Satu perjalanan yang tak boleh U-turn.
Tak boleh patah balik.
.
Dulu-dulu pegy kelas segerombolan dengan kawan-kawan.
Dari sekolah sampai lah ke alam uni.
Sorang lambat, satu geng lambat ke kelas.
Skang tak dah, kena gerak sorang-sorang.
.
Dulu rase mcm tak akan pegy class kalau tak berteman.
Tapi dah tak boleh praktik kan rule tu skang.
Semua nya berubah.
Menjadi lebih independent.
.
saya macam budak tecit ini

Luckily saya masih ada teman-teman untuk aktiviti selain kelas. Life is not as boring as i thought.

Happy weekend everyone. Abg Nain nak dtg esok. Yeay!


1 comment:

nanana-ne said...

sorang-sorang best ape. pergerakan tak terbatas. at least now yu boleh decide sendiri without having to depend on others.

:)babe, i miss the ol time kite pegi and balik sekolah same-same dulu.

comotnye kite eh.