Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Wednesday, May 28, 2008

Sunday yang ceria!

Setelah sebulan tak tengok movie,
at last ahad lepas qemmal bersama-sama org2 penting dalam hidup telah ke midvalley untuk menonton.
.
Asalnya hendak menonton narnia,
tapi atas sebab2 tertentu narnia tidak dpt ditonton.
Pumpkin pilih cerita Drillbit Taylor sebagai ganti.
Cerita komedi biasa yang boleh tahan la,
mujur semua enjoy dengan cerita pilihan pumpkin.
.
Tapi midvalley kalau hari minggu biasalah,
pack nya semacam.
Jalan-jalan terlanggar bahu.
Jalan-jalan lagi terlaggar itu ini.
.
Cik Wa & Qemm

Kak Leen & Cik Wa


Bersama pumpkin

Bosan dengan midvalley, saya & Cik Wa bercadang ke suatu tempat. Tempat yang tak pernah Kak Leen & Pumpkin pergi. Special!

Teka di mana?

Saya di mana? :)

Kami bawa mereka ke William! Sungguh teruja! bukan mereka, tapi saya. Hehe. Perut kenyang terus berpura-pura lapar..

Saya order Chicken Chop@RM15 untuk Pumpkin

dan kami bertiga sepakat order Spagheti Seafood@RM30 . Sungguh yummy! Tak tipu punya!

Ribena Laici@ RM7


Mango@RM6. Ini jadi igauan tidur kak leen. Balang mango pulak menimbulkan kemusykilan pada Pumpkin.


Cik Wa before mengadap makan.

Pumpkin sebut seeput :)

Sharing is caring


Kak Leen after makan. kekenyangan.

Qemm with mango jar

Visit ke William kali ini lebih tidak membazir. Kami order 2 meal untuk 4 orang. Kenyang! Hehe experience lalu mengajar untuk tidak tamak :)

Sekian cerita hari minggu saya!

Tata~

11 comments:

Nik Nurehan said...

wahh! ke william. pasti melantak kenyam2 ni... maklum saja mknana sana best2 gilerr. keke

paLie said...

arghhh!!
aku nk ke william & murni!!!~

asik dgr org ckp jerr..nk merase gkk!! iskk2....

purplechoc said...

[nik nurehan]

hehe memang kenyang.kalau ikut nafsu tak cukup tp tak baik membazir :P

[palie]

ko nak aku bwk g william? murni tatau jln lg.

aku ley bwk,ko blanje.hehehe :D

:FaMiEyiNLuRvE: said...

hahha..cik pumpkin awk tidak merase heran ke ade daging, ayam ngn seepoot?
hehehhe..gmbr gi sunway dok ngn abg lagik..tp kite xmandi pown..masuk ajer, rugi kan byr mhl2

reeF said...

ah, terliur lah.. sangat terliur

miahaha

purplechoc said...

[miey]

kitorg da cite da dulu before pegy situ.hihihi..

cepat tau kasik tgk gmbr.qemmal g aritu tak mandi gak,main kt dry park,tp bsh sket2 lar.

[reef]

cepatla balek,saye heret kamu ke william :)

aNgRiAni said...

huhuhuhuhu...jelesznyer akak...ke william lagi...mana boleh tahan kalau cenggini...hiks...

anyway, have a nice weekend qemmal...tak gi jln² dgn mr pumpkin ker? larikkkkkkkkkk... :-p

Lily.Lulu. said...

hhehe .. syiok dia mamam kat william. betol, takat 2 menu @ 3 sudah cukup untuk share ramai2 ..

kalau x pembaziran akan berlaku .. waduh .. sedap pulak tgk seafood spaghetti tuh

:D

purplechoc said...

[kak riani]

hehe bukan slalu pegy william pun :P
erk akak tanya soklan cep mas la.tak jalan2 die wiken ni,byk kenduri kawen :)

[lily]

ni duta william tergugat tgk spagheti ni cemane nie.haha..

:D

aszifa_aris said...

wa, wa qemm nak ikutt jugakk! Habis ke minum mango tuh? hik...

yaya said...

sedap nye..terliur orang jauh.