Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Monday, May 26, 2008

Bikini Indie 2008

Wah, da seminggu lebih tak update blog. @waswas
Rindu sangat..
Seminggu tade internet maka seminggu jugak la terputus hubungan.
Banyak yang hendak diceritakan,
kita start dengan BIKINI INDIE ye.
Ramai yang nak tahu best ke tidak program.

BIKINI INDIE telah diadakan pada 11 MEI 2008..
DENGAN JAYANYA!@raya
sampai sekarang BIKINI INDIE masih menjadi bualan di dalam group TIKL 01/02.

berikut adalah info mengenai BIKINI INDIE


kami berkumpul di petronas Batu Caves : Checkpoint terakhir

barisan kereta yang beratur sebelum bertolak ke ulu yam. Yang berbaju merah adalah ketua rombongan, GOMBAK, merangkap AJK atasan. Beliau mengetuai konvoi.

Kehadiran ex-TIKL yang berbilang jurusan. majoriti dari kos mekanikal.


Qemmal, Susie, Jijah & Dilah.
Kami rakan sekolah & matrik perak.
Kawan-kawan baik saya.

Qemmal & Susie.
Beliau sudah berjaya, saya masih merangkak.

Kegilaan mereka-mereka bermain.

BOB, menggelusur di air terjun.
Macam Fear Factor, alhamdulillah sihat walafiat.

Seronok 11 Mei 2008.
Hope there'll be more events!
Seronok berjumpa skali skala.

Banyak lagi gambar BIKINI INDIE di fotopages saya.
Gambar-gambar yang disiarkan adalah ihsan daripada Rafiealam dan Lanun8.
Gerun tengok DSLR mereka.
Kepingin satu!

Jadi, tersebut la kisah BIKINI INDIE.@sengihnampakgigi
Semoga berjumpa lagi!


4 comments:

Dayah said...

wahhh!!!bestnyer picnic!windu nak jumpe ex-tikl sume!
qemmal..ramai ke dak2 civil yg join..:D

Pocket said...

wah!!
mandi air terjun!
lama la plak tak mandi air terjun,
huhu.. nak gi lah jgak..
question would be, korang tak mandi?

13may said...

ehem ehem...

thanks for visiting my blog :)

purplechoc said...

dayah,

hehe ade gak yg tertanya2 mane ko.dak civil tak ramai.aku,icad,ainaa..lg sape ntah.huhu..

pocket,

hehe qemmal tak mandi,sekadar usha org mandi.lgpun best plak sembang2 gn kwn2 lame tak jmpe kan.mandi dsa jadi tak penting :P

13may,

thank to you too!