Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Wednesday, October 26, 2016

Kenapa Susu Saya Sikit?


Alhamdulillah, berjaya pun habiskan baca buku 'Kenapa Susu Saya Sikit' ni.

168 mukasurat je, tapi sekarang ni nak curi masa untuk membaca pun susah. Jadi saya baca semasa mengepam. Sambil cari inspirasi.



SIAPA YANG PERLU BACA BUKU NI?

✔ Bakal ibu yang merancang untuk menyusukan anak.
✔ Ibu ibu baru yang sedang menyusu kan anak.
✔ Ibu anak 2,3,4,5 dan tekad untuk menyusukan anak seterusnya.

Senang cerita kalau anda berhajat nak susukan anak selama yang mampu, input dalam buku ni boleh membantu.

Buku ni ditulis oleh Cikgu Susu berdasarkan pengalaman beliau dan fakta tentang penyusuan.
Walaupun dah melalui perjalanan penyusuan selama 1 tahun 2 bulan, tetap ada info baru yang tak pernah saya lalui.


SEBAB APA?

Sebab badan setiap ibu itu berbeza. Pengalaman kita berbeza. Pe'el anak kita berbeza. Komposisi susu kita berbeza. Demand anak juga berbeza.

Sekarang nak survey sikit.

Ada tak ibu ibu kat sini yang berminat nak dapatkan buku ni?

Harga : RM19
Postage : RM8

Whatsapp : +60102219241

Terus sampai depan rumah gitu. Korang tak payah keluar.

Yang baik kita kongsi. Boleh ajak kawan kawan korang jugak!

Terima kasih!

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)