Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Thursday, September 15, 2011

Surprise!

Seriously tak sangka tahun ni masih ada birthday kek untuk qemmal.
Every year, qemmal dikelilingi oleh insan-insan yang menyeronokkan, alhamdulillah..
Semoga tahun tahun yang akan datang pun macam ni jugak.

Dah 26 tahun Wan Nur Akmal!

Isnin lepas, memang mood kerja tu melencong ntah ke mana, tapi nak tak nak kerja tetap kerja.
After lunch, team leader panggil untuk progress meeting.
Qemmal macam biasa ikut kan aje..

Tak sangka progress meeting sebenarnya adalah birthday celebration :D
Korang tengok video kt bawah ni betapa serius nya qemmal mengadap handphone :P

video

Anyway, birthday cake tahun ni putih sesuci murni.
Terima kasih kepada team members.. :)
Walaupun dah tinggal berapa kerat, korang memang best!



Bab potong kek qemmal dah biase, kek orang pun qemmal tolong potong, inikan pulak birthday kek sendiri :P


So dua keping gambar kat bawah ni adalah kawan-kawan yang berpakat buat surprise birthday party.
Kalau dulu penuh bilik sekarang tinggal ni jela..separuh lagi kat site.
 :|


Terima kasih semua, salam sayang dari Cik Q :)




Next qemmal akan post SMS-SMS birthday yang terpahat di hati qemmal :)


Take care everyone!

No comments: