Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Tuesday, October 05, 2010

Syawal 2010

Syawal masih berbaki, jadi sebelum habis baik qemmal share gambar raya dulu kan?
Malas nak korek gambar, jadi qemmal share mane yang jumpa ya :)

Tema raya tahun ni hijau, qemmal yang pilih :)
First time kot semua dapat pakai sama kaler :P

Entri ni khas nak kongsi gambar raya ya, nothing special pun.
Jadi introducing Abah & Mama.
Bertuah qemmal jadi anak diorang ni. Love you mama & abah!

Ni pulak qemmal dengan mama & abah.
Muka bulat kan pakai tudung syria ni.
Raya punya pasal bulat pun takpe la.


Last but not least, empat teruna kesayangan qemmal,
dengan gaya masing-masing :)


Masih belum terlambat nak wish Selamat Hari Raya kan?
Maaf zahir batin :)

3 comments:

Pocket said...

Pergh, pocket nak kena wat tema jgak lah tahun depan.
ikut tema kaler aadik kawen, bleh pakai trus :D heheh

zafi said...

selamat hari raya! :P sorry lambat :P

Cik Qemm said...

pocket,
eh betul tau, kalau buat tema 2 in 1 mmg jimat. tp kena fikir awl2 la nk tema ape kan.

zafi,
tq better late than never :)