Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Thursday, April 24, 2008

Bikini Indie

Bikini Indie akan diadakan tidak lama lagi, khas untuk budak2 TIKL 02.
Walau tema nya Bikini Indie, saye tidak tahu apakah maksud tersirat tema ini.
Mau tau? Kena pegy la. heheh..

Sesiapa yang berminat boleh bukak group TIKL dekat friendster,
pertanyaan boleh dibuat di situ.

Acara: b.b.q + mandi manda + karaoke
Tema: BIKINI INDIE
Bayaran: rm20/per head include makan & souvenier
Transport: sendiri2..lokasi berkumpul akan diberitahu kemudian..
* Nak bawak couple masing2 pon boleh aja..

dan yg paling penting..
TARIKH : 11 may 2008!!!--tarikh dipostpone dari 1 MAY 2008

Sekian,terima Kasih!


3 comments:

paLie said...

perghhh...
siap promote kt sini lg tuhh..bgos larr ko qemm..hehehee~

kene complete 1 mission dlu sblm picnic tuhh..huhuhuu ;p

Pocket said...

huh!!
huh!!
nak gi jgak bleh...
ok maybe tak mampu nak gi,
tp taruk la gambo of the whole function ere...
buleh la jgak kami yg tak gi ni
nengok :p

purplechoc said...

[palie]

hehe bersemangat waja tak aku?
mission tu next wik ek :)
mission best mesti tak lupe nye.hehe

[pocket]

marila pocket kite berpiknik :)

ok la insya-allah nti qemmal post pics di cni k.kalau qemmal berkesempatan berbikini indie :D