Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Wednesday, February 08, 2017

Tips parenting : Tebus point Drypers!

Anak korang pakai diapers brand apa?
Ada pakai Drypers tak? Plastik diapers tu jangan buang tau!

SEBAB ADA YANG  TERSEMBUNYI.. hihi.

Di dalam plastik tu ada unik code yang boleh ditukar kepada poin!

Macam anak saya Nawra ayahnya selalu belikan diapers Drypers/PetPet. 
Jadi Umminya lah yang selalu tukar poin tu (petpet masih belum ada kumpul poin)!

Macam mana nak tukar kod kepada poin?

1. Daftar sebagai ahli Drypers Baby Club:

https://www.drypers.com.my/drypers-baby-club/

2. Register setiap kod untuk dapatkan poin. Macam kat bawah ni page saya :)





Tadi register untuk 3 bag drypers lagi dan poin bertambah daripada 750 jadi 1260, yeay!



Baru baru ni tebus 850 poin ,dapat baby wipes dan baby head to toe. Best kan?
:)

Bayangkan lah tiap tiap bulan drypers belanja sabun anak, hee kan dah jimat.




Dan kalau Mommy/Daddy alert dengan kempen drypers, kadang kadang join contest pun dapat hadiah! Nawra pernah dapat satu bag diapers Drypers Touch (yang bag putih tu) sebab ummi post gambar Nawra dengan hashtag #drypersmoment dekat instagram @qemmal :)

Remarks: yang lain tu ayah Nawra beli banyak banyak buat stok :)



Haa apa lagi mommy/daddy yang belikan Drypers untuk anak-anak, jangan lupa tebus poin tau. Kalau tak nak point tu boleh whatsapp bagi ummi Nawra :)

Daa!

1 comment:

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)