Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Friday, May 06, 2016

Kangen Water : Amalan baru saya.



Alhamdulillah.

Baru baru ni Mama kenalkan keluarga kami dengan Kangen Water. Mama macam biasa, nak yang terbaik untuk keluarga. Jadi kami adik beradik sekarang dibekalkan dengan air beralkali untuk minuman harian.

I must say that i am still researching and reading about this alkaline water. And from my reading, I didn't find any negativity in consuming alkaline water. So why not?

InsyaAllah dengan amalan air beralkali sebagai minuman harian, kita diberi kesihatan yang berpanjangan. Melalui pembacaan saya juga, banyak penyakit dapat dirawat dengan amalan minum air beralkali.

Slowly, but surely. Alhamdulillah.

Ok lah got to go.

Ada yang tengah cari air beralkali?

Boleh cari WNA: +60102219241

Jom, amalkan hidup sihat!

Love, 
Wan Nur Akmal.

3 comments:

Nabila Syifa said...

air beralkali ni sama mcm air paip ygkat umah tu ke?

Cik Qemm said...

@nabila air paip kat rumah tu normally ph neutral. air beralkali ph 8 - 11. dihasilkan menggunakan mesin Kangen.

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)