Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Wednesday, October 15, 2014

SJ4000 Wifi : Outdoor video & photo.


Baru baru ni darling hadiahkan Qemmal mainan baru.
Hadiah sempena hari lahir :)
 
New toy ni Qemmal sendiri yang pilih, then dia belikan.
So memang happy sangat lah bila dapat apa yang kita nak. Hihi.
 
Terima kasih kekasih hati saya. Dia selalu layankan aje bini dia ni.
Macam macam keperluan gajet dia belikan untuk tengok bini die sengih (baca: tak tarik muncung),
 
 
SJ4000 Wifi
 
Toy baru Qemmal ni adalah action camera.
Kalau sekarang glamour orang duk pakai GoPro, Qemmal pilih SJ4000. :)
 
Nanti next time Qemmal share apa yang best SJ4000 Wifi ni ya. Untuk hari ni nak share video dan gambar yang Qemma ambil guna kamera ni.
 
Buat masa ni Qemmal masih tak pandai setting untuk ambil gambar indoor/malam SJ4000 ni.
Gambar memanjang gelap ajo. So ni Qemmal share video & gambar di siang hari ya.
 

 
 
video
 
 
 
Piknik di RHB Wonderland

 

No comments: