Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Tuesday, June 03, 2014

Warehouse sale Yoong Onn Corporation 2014


Ni qemmal nak share coming warehouse sale kat Nilai 3. 


Kalau tak silap memang tiap-tiap tahun ada sale kat kilang ni tapi since kitorang pun baru setahun duduk Nilai, jadi baru pergi sekali je lah. Tak sabar nak pergi next weekend!

Basically barang barang yang dijual macam cadar, sarung bantal, bantal etc. Macam last year harga cadar queen size serendah rm20. Berbaloi jugak lah beli. :)

Antara brand daripada kilang ni : 

Novelle Home
Jean Perry 
Louis Casa
Genova Letto

Jenis produk:

Home Linen
Bedding Accessories
Homeware

Alamat jualan gudang:

Tempat letak kereta sleep focus,
Lot No. PT 16609-16692,
Jalan Permata 2, 71800,
Nilai, N9.

Tarikh & masa : 

13-16 Jun 2014, 10 pagi - 6 petang.

Kalau rajin pergi lah beramai ramai :)

Xoxo,
WNA

2 comments:

cinet said...

Langsir ade x qemmal? Hihi

Cik Qemm said...

cinet,

Last year ade je langsir kt warehouse tu.
Tp dah alang2 kt Nilai 3 tu kalau takde yg berkenan kt warehouse pegi Nilai 3 byk kedai langsir. boleh siap dlm sejam je :)