Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Sunday, May 26, 2013

26 Mei - Selamat Ulangtahun Perkahwinan!


Pejam celik dah setahun Qemmal & Pumpkin dinikahkan oleh Abah.
Seriously setahun ni kejap je masa berlalu.
ALhamdulillah.

Terima kasih Ya Allah atas jodoh ini.
Terima kasih keluarga di atas sokongan tak terhingga.

Dan terima kasih kepada cinta Qemmal yang begitu sabar dalam hidup bersama saya.
Ingat senang seorang lelaki nak duduk serumah dengan seorang perempuan?
Telinga kena tahan. Paksa mahu pun rela :)

Nah gambar kahwin Qemmal tahun lepas.
Ni gambar nikah kat rumah Abah :)






Masa post ni di publish Qemmal berada di tepi pantai di pinggir KL hehe.
Pumpkin bawak Qemmal jalan-jalan!
Kalau ada kesempatan boleh Qemmal share kat mana Qemmal pegi untuk celebrate our first anniversary!
:)

Ok lah kawan-kawan. Sehingga berjumpa lagi.

2 comments:

Aida the Pinky said...

hapy anniversarry qemmal..
kite same..weeee..:)
semoga cepat2 dpt baby..

Cik Qemm said...

thank you aida.
Happy Anniversary to you too! :)

amin ya rabbal alamin..

doa yg same dari qemmal buat aida!
semoga cepat dapat baby :)