Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Thursday, April 25, 2013

New life starting May!


Moving out!

Next week qemmal & Pumpkin akan start new brand life.
Haha gimik je bunyi nye eh? 

Insha-allah kitorang akan pindah ke rumah sewa yang dekat sikit dengan office.
So nanti duduk berdua aje.
Dah hampir setahun bermanja dengan mama & abah lepas kahwin, ni baru nak move out and live our own life.

Excited!
Tapi at the same time macam-macam fikir. Before ni ada je mama & abah tolong, now kena independant.
Chewah..

And hopefully dekat rumah baru nanti punya masa untuk berblog. Yelah kan rumah dekat so sampai rumah mesti awal kan :)



Derma pakaian terpakai

Anyway, Qemmal nak tanya korang normally korang derma pakaian terpakai kat mana eh?
Ada ke orang yang nak terima pakaian terpakai?

Kalau ada boleh Qemmal dermakan baju-baju yang tersimpan dalam gobok tu.

:)

love,
WNA

3 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

best tau duduk berdua...hihi

Cik Qemm said...

pn mawar berduri,

heehe best3.. pengalaman baru :)

maz said...

Karnival Belia Putrajaya mggu ni, ada tempat kumpul baju2 terpakai. boleh la angkut! :)