Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Friday, February 01, 2013

Set baru aura maya.

Salam Februari kawan-kawan.
Sedar tak sedar dah bulan kedua dalam tahun ni.
Bagi qemmal cepat sungguh masa berlalu. Sudah hari ke 250 menjadi isteri, teman setia kepada Pumpkin.

Oh by the way qemmal nak bagi tau kawan-kawan yang set penjagaan muka Aura Maya dah berwajah baru. Eh salah, bukan berwajah baru tapi bertukar kepada set baru.

Kalau dulu satu set aura maya consist of day cream, night cream dan sabun..
Sekarang set baru terdiri daripada intense cream, serum dan sabun. :)
Set baru ni adalah formula baru yang lebih organik.


Meh qemmal share cara pemakaian set aura maya yang baru ni. Ini tips dari zamaya network sendiri ya. Qemmal hanya salin balik hehe :)
Better ikut cara pemakaian yang disyorkan jangan malas macam qemmal hehe.

1. Gosokan sabun pada tangan basah yang bersih. Gunakan sedikit air dan urut dengan perlahan ke seluruh muka dan leher dengan urutan membulat. Bilas sebersihnya dengan air.

2. Setiap pagi dan malam, pam 3 atau 4 titik serum dan sapu ke seluruh muka. Untuk bintik-bintik hitam dan pigmentasi, gunakan lebih dan urut berkali-kali supaya ianya serap dengan mendalam ke dalam kulit.

3. Selepas menggunakan serum, gunakan krim rawatan dan urut secara perlahan keseluruhan muka dan tekan perlahan-lahan untuk penyerapan.

Jangan risau tentang kehalalan produk ni sebab produk ni dapat kelulusan JAKIM dan juga KKM :)

Potrait terkini Qemmal tanpa filter, di ambil beberapa jam yang lalu.
Nampak segala liang pori dan misai haha.
So far qemmal puas hati sangat dengan produk ni dah pakai 2 tahun. Kalau compare dengan muka sebelum pakai aura maya memang ade bezanya. Haha.

Kalau kawan-kawan nak cuba pakai auramaya boleh contact qemmal, email to :
nurakmal99@gmail.com

Whatsapp : 0102219241

Insha-allah email akan dibalas shortly :)


Www.facebook.com/AuraMayaDealer


Regards,
Mrs. Q

2 comments:

kronik0102 said...

yes qemmal... thanks sebb introduce aku product nie....

Cik Qemm said...

sama-sama yang :)