Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Monday, March 19, 2012

Preparation reception Perlis :)

Okeh nak cerita vendor untuk majlis kat rumah Pumpkin nanti :)


Alkisahnye dalam awal bulan aritu qemmal balik kampung Pumpkin untuk selesaikan hal-hal kat sana.
Part qemmal senang je, pegy pilih baju untuk reception kat Perlis tu nanti :)
Bab survey butik pengantin semua future parents  in law dah setelkan.


See..qemmal sangat bertuah ada wedding planners, 
Mama & Abah untuk majlis KL,
future parents in law pulak planners untuk reception Perlis :)


So untuk majlis kat sana, future parents  in law bawak qemmal & pumpkin kat satu butik dekat Jejawi.
Owner butik adalah pasangan suami isteri. Kalau selalunya qemmal ni choosy, tapi sejak nak mendirikan majlis ni kurang sikit perangai memilih. Sebab ketandusan masa maybe.


Jadi kami setuju untuk ambil pakej daripada MNS Bridal & Photography.
Semuanya selesai dengan hanya satu vendor :)
Harga memang affordable, sebab kalau compare dengan kat KL memang jauh lebih ekonomi.
Hasil? Kite tengok nanti lepas majlis qemmal ya.


Meh kite tempel few pictures from Abg Nazri eyh :)






Untuk majlis kat sana nanti, insya-allah qemmal & Pumpkin akan pakai warna biru lebih kurang gambar kat atas ni..


Hopefully semua nya akan berjalan lancar lah nanti. Amin~~


MNS Bridal & Photography
Website : http://www.mohdnazrisuboh.com/blog/
Facebook : https://www.facebook.com/mohamadnazri.suboh




p/s: gambar ni semua hasil seni Abg Nazri ya.

2 comments:

apeqchan said...

cantik2....jgn riso....

Cik Qemm said...

insya-allah..
risau gak sebab tak survey2 pun kan. tp hopefully everything goes well nanti :)