Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Saturday, January 07, 2012

Official photographer! (OP)

Alhamdulillah.
Alhamdulillah.
Alhamdulillah.

Remember yours truly ada enter satu competition kat facebook? [Read here]

Sebenarnya tak rajin sangat nak masuk competition tu, tapi bila ada kenalan photographer buat contest, tergerak hati pulak nak cuba nasib.

Qemmal pernah berjumpa dengan Mr. photographer En. Azahar Rosli once, masa qemmal join member di event Canon Photomarathon few months ago. Easy going orangnya.

Anyway alhamdulillah, dengan berkat sokongan dan kasih sayang keluarga dan rakan-rakan, qemmal menang contest tu! :)


So untuk pakej fotografi, qemmal kena tambah sikit je lagi untuk additional event since pakej yang qemmal dapat tu untuk satu event sahaja.

Again, thanks family and friends, dan kepada kawan-kawan facebook yang lain juga :)


So dengan ini, official photographer bagi wedding yours truly dan pumpkin adalah UKIR photography.


Lega satu benda. banyak lagi yang perlu di setelkan :(

Alhamdulillah so far rezeki murah, lepas ni qemmal reveal MUA pulak ye :)

Love.

3 comments:

apeqchan said...

tahniah3!

adilah said...

Yay!!!!

paLie said...

alhamdulillah. nasib baik aku ada loikee. kehkeh.