Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Sunday, December 11, 2011

Wedding mood ON!

Sedang memikirkan tema untuk hari pernikahan.
Tadi dah selesai beli kain untuk nikah, kain yang dah beli kat Medan tu nampak gayanya jadi baju pegy kenduri lah :P

Mama lah ni, suruh beli set trus memandangkan Jakel buat sales untuk set pengantin, so beli satu set dengan kain untuk baju melayu Pumpkin sekali.
Tibai saja lah labu..

Tadi qemmal beli kain soft yellow..
Jadi skang dalam kepala otak duk terfikir apakah kombinasi warna yang sesuai.









Semua pun nampak sweet je..
Oh tak sangka saya akan nampak kuning di hari bahagia LOL :P

Bilakah hari bahagia yours truly?
The honest answer will be, tarikh tak tau lagi..Honest ni!
Tunggu..

Tapi cik qemmal dah start beli itu ini kenapa? 
Sebab cik qemmal tak suka nanti last minute rushing..cik qemmal adalah seorang yang CEREWET. Pumpkin pun dah tau da perangai tunang die ni, so dia memang redha teman i pusing-pusing cari barang..

Hantaran untuk dia dah setel 1, tapi cik qemm belum lagi.. see?

p/s : Mama asyik sebut-sebut off white/cream cantik untuk pakaian nikah, tapi anak die ni duk avoid je white. Huhu.. entah kenapa tanak pakai white (@@)

2 comments:

::cik ungu:: said...

Bagus la start awal2...nanti xder kelam kabut...make sure ada checklist...senang banyak...hehe...

Cik Qemm said...

hehehe baiklah Puan Ungu.. :P
nick name tu dah bole tukar cik kepada puan tuh... hahaha