Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Monday, September 05, 2011

Syawal 2011 in blue :)


Kalau tahun lepas kitorang berenam kehijau-hijauan,
syawal kali ni kami kebiruan, setenang air laut. Chewah gitu..

Ni semua dek kerana adik besar ku yang beli baju melayu kaler biru awal-awal before kitorang.
So semua pun mengikot la biru jugak..

Ni pagi raya bergambar lah kat dapur nenek, sebabnye nak anta kat cousin di perantauan.
Saje nak kasi member hangat~


First day syawal kami beraya di rumah sanak saudara belah abah,
raya kali ni tido kampung abah aje, nenek & atok belah mama dua-dua dah pergi..
:|

Like mother, like daughter :)




Ni qemmal bersama tiga heroes.
Tiga-tiga dah besar panjang terlebih suda..
Along da jadi kecik cinonet bila berdiri berempat :(



Pose di tangga batu nenek.
Seronok hari raya pertama semua family ada tema masing-masing.
Ada 4 family balik raya tahun ni so ada rumah biru, rumah purple, rumah maroon & rumah coklat :)
Bila nak pergi mana-mana je parents akan panggil ikut rumah.
LOL.




Tiga anak teruna mama abah, handsome tiga-tiga berbaju melayu.
Yang tengah tu memang tak lekang dengan handphone.




Anyway kawan-kawan, selamat hari raya aidilfitri semua :)


Rasanya raya kali ni last single insya-allah. Tahun depan raya ada add-on Pumpkin :)


Love,
Qemmal

2 comments:

apeqchan said...

jarang tengok qemm in blue

Cik Qemm said...

hahaha kan kan kan .. slalu asyik kaler yg same je.. :P