Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Friday, September 02, 2011

Iftar bersama divas - Ramadhan 18

Salam Syawal semua :)

Even ramadhan da lepas, ni qemmal nak share iftar qemmal tempoh hari bersama-sama girlfriends.
Post ni banyak gambar gadis-gadis ya :)

Restaurant pilihan tempoh hari adalah German Deli, bertempat di Ampang.
Restaurant ni dicadangkan oleh Darlinna, yang suka makan kat situ.
Katanya menu ala carte sedap.

Unfortunately, bulan ramadhan untuk berbuka die buat buffet je, tak merasa la kitorg ala carte.
Qemmal prefer ala carte sebab order ape yg nak makan je, tambah plak bula puasa nak makan banyak mana la sangat kan.


Harga buffet kat sini RM28 per pax. Sape makan tak habis kena bayar rm7 per 100 gram.
Kitorang ada peristiwa yang tak boleh lupa kat sini kalau ingat pasal makan tak habis ni,
tapi biarlah rahsia.. hahaha..


Komen tentang buffet : biasa-biasa saja menu nya. choice pun tak banyak sangat.. 


Reservation atas nama Cik Wan :)


So ni lah semua gadis-gadis yang tak berhenti bergossip semasa iftar.
9 orang semuanya. 9 orang gadis-gadis kesayangan saya.
Yang buat qemmal tambah sayang tu, qemmal suh semua pakai baju putih.
And everyone did!
Sayang korang!


Qemmal &  Darlinna. Ni la cik yang suke makan kat German Deli.
Tapi katanya tanak pegy dah lepas ni. hahahaaha..


Lepas makan makan di German Deli, kami bertukar port ke Oldtown ampang untuk coffee time :)
Sembang sembang sampai mata masing-masing pun sepet, dan beransur pulang.






Ni ada video ucapan selamat berbuka :D


video

Thanks untuk semua divas yang hadir :)

Tak sabar untuk next vacay yang menghitung hari :)



Love,
Setan manja :)

No comments: