Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Thursday, July 21, 2011

Suatu kerugian.

Sekarang kalau tengok kat internet merata-rata diskaun.
Laman web yang advertise discounts pun macam cendawan tumbuh lepas hujan.
Tak payah keluar g shopping mall pun boleh spend macam-macam.

Senang, dengan satu klik saje.

Qemmal pun da banyak spend kat laman-laman web mcm ni.
Salah satu nye macam voucher kat bawah ni.
Bulan may lepas, ada beli tiket tgv for 2 for only rm15.

Hajatnye bile2 kelapangan nak tengok wayang.
Tapi last few weeks kan busy dengan event sepuluh julai, jadinya terlupa ada voucher ni!

Tadi teringat dan cari balik, rupanya dah terlepas tempoh redeem.
Suatu kerugian :(

Hmm jadinya lepas ni kalau beli apa2 ingat, jgn dah terlepas baru nak membebel.

Ralatnye rasa!

2 comments:

Pocket said...

basically,
kalau dah ada kupon tu..
sila pakai :D
eh!! pocket ada kupon KFC dua kepin.. mana letak ya ..

Cik Qemm said...

pocket,
kupon KFC dah gune belum?

tetibe teringat plak pernah dpt kupon mcd dari pocket :)