Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Friday, April 22, 2011

Sungai Chiling, Kuala Kubu Baru

Hujung bulan lepas, 27 Mac, Qemmal & officemates buat farewell party kat Sungai CHiling.
Lokasi nya jauh sikit memandangkan dah ada yang pindah, dan pada masa itu ramai yang akan pindah. Dan kitorang pun memang nak jalan jauh sikit dari KL.

So kami ke CHiling, Kuala Kubu Baru.
Perjalanan pergi makan masa almost 2 jam, sesat barat makan buah langsat :P
Tapi perjalanan pulang tak sampai sejam pun :)

Anyway, let's go through the pictures :)

Kawan-kawan ofis saya yang enjoy main air.


Gadis-gadis pingitan.. Air kat dlm picture ni cetek je, tapi ada satu port tu memang best :)

Kitorang buat pot luck, masing-masing bawak food. Makanan memang banyak haritu tapi sayang nya tak lepak lama so banyak yang tak habis :(

Qemmal buat dadih yang kemudiannya diorang rendam kt dlm air sungai ni. :P

Farewell party ini adalah bersempena 7 orang yang nak berhenti kerja pada masa itu.
Sedih pulak mengenangkan team yang dah pergi ni tapi apa kan daya, kite semua ada haluan masing-masing kan?

Antara yang meninggalkan team qemmal,

Adik Bye. Comei tuannya. Semoga berjaya di tempat baru ya :)


Adik Asiah. Sepi tanpa berita lepas pindah, balik kampung ke cik mek? Ore klate ni, bile sembang-sembang rupanya orang kampung sebelah je.


Kak Aiyu yang dirindui.. Mane tak rindu, hari-hari dia bawak pegy lunch, then bila Kak Aiyu takde je kitorg dah tak tau nak g mane.

Yang best nye, kitorang ada buat prank kat Kak Aiyu ni. Memang dalam kenangan sebab nya Kak Aiyu dah kena prank ni kenakan balik kitorang kaw kaw punya. Apa- apa pun, asalkan kita enjoy ye kak. Jangan disimpan dalam hati :)


Adik Fatin, budak tecik ni tukar ofis tapi tak jauh sangat. Pastu rajin melawat kawasan. Hehe mekasih. Hmm tempat baru tu tough, tapi kitorang kat sini sentiasa doakan kejayaan Fatin ye :)

Adik tun. Dia skang keje satu ofis dengan kak aiyu dan 2 lagi ex-team mates qemmal. Hopefully semua enjoy-enjoy di sana ya :)


Last but not least, Anna. Hihi tapi yang ni tak jadi quit atas sebab2 tertentu. Glad u're still here :)


Kalau readers perasan, semua gambar ada pelakon tambahan 3 orang. Sibuk nak duk tepi time member2 ni berucap, interframe :|

Yang tiada dalam gambar adalah Kak Illa. Time tu kak illa ada family matters so tak dapat join. Tapi takpa, communication online dengan kak illa sampai skang tak putus. Thanks to technology!

Jauh di mata, dekat di hati :)

Picnic memang tambah-tambah best dengan kehadiran si cilik. Hehe. Anak2 fuzzy & anak kak Aiyu. Layan diorang mmg seronok tambah2 si Tisya :)

Tengok la gaya Tisya ala-ala diva, mcm Mama Tisya jugak.


Lil Ariff ni plak memang susah nak berenggang dengan daddy die. Kena pandai mengayat baru la dia nak kawan dengan kita. Hmm takpe Ariff nanti one day auntie mesti dapat kawan dengan Ariff :)


Picture terakhir untuk hari ini, yours truly :)


Ok everyone, enjoy.. Qemmal curi masa update time rehat hari Jumaat :)

p/s: Jap lagi nak pegy Cameron. Hehe bestnye tapi yang tak best Ahad kena keje. Apa la nasib hari minggu diganggu :((



2 comments:

Fuzzy said...

Wowi.. kalau nak berkenalan leh add fb fazi_fiji@yahoo.com hahahaha...

Cik Qemm said...

wowi jugak. ehem2 mentang2 gmbr ko byk dari gmbr aku dlm post ni.. hahaha.