Pages

Mrs. Q @ Instagram :)

Friday, April 08, 2011

Mode : Missing girlfriends.

Lately qemmal a bit down. Emotionally. And it can be seen by people around me.
The instability of my emotion is because pressure in my daily work.
Panjang kalau nak cerita, kalau di selang seli dengan babak air mata lagi lama kot.
:|

But anyway, let's put it aside because qemmal nak share happiness. :)

Few days back when I was in tense, I text-ed my dear two girlfriends, Fida and Pqah just to ask them whether they can accompany me for dinner. And yes, they were available!

Thanks to both my gorgeous besties!


Sessi duduk di kopitiam, makan-makan, bertukar cerita kerja dan personal masing-masing sudah cukup buat qemmal lupa seketika problem qemmal.

Diselang seli gelak tawa dari mereka.


Tambahan pulak sessi camwhoring yang merupakan sessi wajib. :)
Memang seronok buat self timer dan amik gambar lepas tu rebut-rebut nak tengok ok ke tak.





Bila lepak-lepak macam ni, buat qemmal teringat kat besties-besties yang lain, sebab lame gile kot tak lepak buang masa macam dahulu kala.

Pqah. Fida. Yan. Gjan. Ayu. Zetty. Mune. Tim. Yanti. Aye. Faride. Faisse. Cha.

Rindu korang!

.....

What can I say is, I always have my friends to cheer me up. Bukan setakat budak dua ni la, sebab kalau nak sebut ramai nye... Haha.

Terima kasih kepada kawan-kawan yang sentiasa caring.
Terima kasih kepada kawan-kawan yang sentiasa ada di sisi, walaupun jauh.
Terima kasih kepada kawan-kawan yang sentiasa bagi pujian untuk buat qemmal senyum.
Terima kasih kepada kawan-kawan yang sentiasa hiburkan qemmal.
Terima kasih untuk segala-galanya!

p/s : Tadaa.. my new hair cut. Dah potong rambut lama tapi ini kemunculan pertama wajah baru qemmal di blog :)

5 comments:

Apeng said...

hehehe. kawan-kawan ko tahu punye ko sayang dorang dan hargai dorang. sbb aku tahu! hehe. chill okeh :)

Cik Qemm said...

terima kasih sayang!

Fuzzy said...

Korunk semua sakit gigi erk.. bengkak jer pipi.. opss... tumpang lalu..hhahaha

one said...
This comment has been removed by the author.
Cik Qemm said...

fuzzy, nk ckp kitorg nye pipi naik la tu kan kan kan :)